Gemeentegids 2017 - 2018

Elk jaar geeft de gemeente een gemeentegids uit. De gemeentegids is een handige wegwijzer voor zowel inwoners als nieuwkomers en toeristen in de gemeente. U vindt in de gids onder andere adressen en telefoonnummers van organisaties en verenigingen in (en om) de gemeente Opsterland.

De papieren gids kunt u gratis afhalen bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis en bij de bibliotheek in Gorredijk, Ureterp of Beetsterzwaag.

Wilt u in uw winkel, praktijkruimte, dorpshuis, horecagelegenheid, etc. ook gemeentegidsen neerleggen? Dat kan! Laat het ons weten via (0512) 386 222 of gemeente@opsterland.nl. U ontvangt vervolgens een aantal gemeentegidsen.

Digitale gemeentegids

Hieronder bieden wij u de gemeentegids aan in twee versies:

Gemeentegids 2017 - 2018

Mocht u de gemeentegids als PDF willen bekijken, klik dan hier.

Digitale gemeentegids app

De gemeentegids is ook als app beschikbaar. Download de gemeentegids App.

Wijzigingen gemeentegids

Als u een aanmelding of wijziging wilt doorgeven betreffende het adressengedeelte, dan kunt u gebruik maken van de bon achterin de gids. Akse Media uit Den Helder beoordeelt en verwerkt alle wijzigingen. U kunt hen ook bereiken per telefoon: 0223 668 877, per e-mail: redactie@aksemedia.nl of schriftelijk:

Akse Media bv
(o.v.v. gemeentegids Opsterland)
1780 KA DEN HELDER

In de digitale gemeentegids is een link te vinden van waaruit u de wijzigingen rechtstreeks naar de uitgever kunt mailen. De ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Let op! Uitgever Akse Media is begonnen met het actualiseren van de adresgegevens voor de aankomende gemeentegids 2018-2019. Diverse organisaties, verenigingen en instellingen uit onze gemeente hebben inmiddels bericht gekregen om hun gegevens te controleren. Tot uiterlijk 18 mei 2018 kunt u via bovenstaande contactgegevens aanmeldingen of wijzigingen doorgeven aan Akse Media.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Publiekscentrum.