Gemeentegids 2020- 2021

Elk jaar geeft de gemeente een gemeentegids uit. De gemeentegids is een handige wegwijzer voor zowel inwoners als nieuwkomers en toeristen in de gemeente. U vindt in de gids onder andere adressen en telefoonnummers van organisaties en verenigingen in (en om) de gemeente Opsterland.

De papieren gids kunt u gratis afhalen bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis en bij de bibliotheek in Gorredijk, Ureterp of Beetsterzwaag.

Wilt u in uw winkel, praktijkruimte, dorpshuis, horecagelegenheid, etc. ook gemeentegidsen neerleggen? Dat kan! Laat het ons weten via (0512) 386 222 of gemeente@opsterland.nl. U ontvangt vervolgens een aantal gemeentegidsen. 

Digitale gemeentegids

Hieronder bieden wij u de digitale gemeentegids aan:

Gemeentegids 2020-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digitale gemeentegids app

De gemeentegids is ook als app beschikbaar. Download de gemeentegids App.

Wijzigingen gemeentegids

Als u een aanmelding of wijziging wilt doorgeven betreffende het adressengedeelte, dan kunt u dat (o.v.v. gemeentegids Opsterland) doorgeven aan uitgever Akse Media uit Den Helder. Zij beoordelen en verwerken alle wijzigingen. U kunt hen bereiken per telefoon: 0598 371 760, per e-mail: redactie@aksemedia.nl of schriftelijk:

Akse Media bv
(o.v.v. gemeentegids Opsterland)
Postbus 6033
1780 KA DEN HELDER

In de digitale gemeentegids is een link te vinden van waaruit u de wijzigingen rechtstreeks naar de uitgever kunt mailen. De ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Publiekscentrum.