Milieustraat en Brengpunt groenafval

Bij de Milieustraat (stort) kunt u onder andere grof vuil, klein chemisch afval, grond, EPS/piepschuim en asbest brengen. Bij het Brengpunt groenafval kunt u alleen tuinafval brengen.

Milieustraat

Op de Milieustraat kunt u grofvuil, grote hoeveelheden afval, tuinafval, chemisch afval, asbest, EPS/piepschuim en/of afval van gebruiksgoederen brengen. Ook mogen plastic verpakkingen, metalen/blik en drinkpakken (PMD-afval) in een doorzichtige zak gratis bij de milieustraat ingeleverd worden. De medewerker van de milieustraat kan een zak afkeuren. Het PMD-afval mag overigens ook in de grijze sortibak. Via nascheiding haalt Omrin vervolgens de kunststoffen en andere grondstoffen eruit.

Adres

Wetterwille 3
8401 GB  GORREDIJK
Telefoon 0900 210 0215

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van de Milieustraat. Lees de regels voor het brengen van afval naar de Milieustraat op de website van Omrin, www.omrin.nl.

Brengpunt groenafval

Bij het Brengpunt groenafval kunt u tuinafval brengen.

Adres

Mounleane 12
9247 CW  URETERP

Openingstijden

Het Brengpunt groenafval is op deze dagen geopend van 9.00 tot 12.45 uur.

Regels voor het brengen van tuinafval:

  • Alleen inwoners van Opsterland kunnen groenafval brengen (legitimatie verplicht).
  • U kunt alleen tuinafval, zoals takken en gras brengen. Boomstammen en -stronken brengt u naar de Milieustraat in Gorredijk.
  • U kunt alleen tuinafval brengen met personenauto's of personenauto's met een laadvloer of aanhanger van maximaal 4 meter. Kleiner vervoer is natuurlijk ook toegestaan.