Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes

Het aantal coronabesmettingen stijgt fors en we moeten dit virus met z’n allen onder controle krijgen. Overal waar u binnenstapt in een ruimte die voor publiek toegankelijk is, bijvoorbeeld een winkel, gemeentehuis of sportschool, adviseren we u dringend een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

Brengt u een bezoek aan het gemeentehuis?

Vanaf 5 oktober is de deur van de hoofdingang gesloten. Heeft u een afspraak, dan belt u aan en de gastvrouw/receptioniste opent de deur voor u. Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen. Uiteraard dragen onze medewerkers ook mondkapjes. Brengt u een bezoek aan het gemeentehuis en heeft u geen mondkapje? Wij hebben mondkapjes voor u klaar liggen.

Houd u altijd aan de basisregels

• Beperk sociaal contact
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Ontvang maximaal 3 personen extra in huis
  • Blijf thuis bij klachten.
  • Was vaak uw handen, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen weg

We doen het samen

We hebben u nodig om het coronavirus onder controle te krijgen.

Heeft u vragen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Hiervoor kijkt u op de site van de Rijksoverheid.

mondkapje