• Wegafsluiting Sinneblom/Nijlan in Gorredijk 27 oktober 2020

Vanaf maandag 2 november gaat aannemersbedrijf Nota uit Sneek verder met de volgende fase van de Herinrichting Sinneblom / Nijlan te Gorredijk.

• Bladinzameling / bladveegschema

De gemeente plaatst deze herfst bladkorven op plaatsen waar veel bladeren vallen. Hierin kunt u bladeren van gemeentelijke bomen verzamelen. Daarnaast wordt er in diverse straten geveegd.

• Wijnjewoude geselecteerd als ‘proeftuin’ voor aardgasvrij wonen!

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft Wijnjewoude geselecteerd als 'proeftuin' voor aardgasvrij wonen. Dit gebeurt als onderdeel van een speciaal interbestuurlijk programma om kennis hierover te ontwikkelen en te delen. Met deze bijdrage van het Rijk wordt een belangrijke stap gezet in de doelstellingen om woningen in Wijnjewoude te isoleren en met groen gas het huidige aardgas te vervangen. Dorpscoöperatie WEN gaat een belangrijke rol krijgen bij de uitvoering van het plan.

• Hulp en steun bij thuisquarantaine pdf, 317kB

De brochure 'Hulp en steun bij thuisquarantaine' geeft informatie over waar u terecht kunt voor hulp als u in thuisquarantaine gaat door corona.

• Begroting 2021

Op maandagavond 19 oktober 2020 heeft de raad in een digitale vergadering de laatste vragen gesteld aan het college over de ontwerp begroting 2021.