Wegwerkzaamheden en stremmingen

In Opsterland wordt regelmatig aan of langs de weg gewerkt. Hier leest u waar op dit moment werkzaamheden zijn of waar een weg is afgesloten.

 • Voetgangers- en fietsbrug 'Gurbe's brêge' in de Jan Eisengastrjitte te Gorredijk gestremd 27 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  Door een mechanisch defect aan de bediening van de 'Gurbe's brêge' is het niet mogelijk om de brug veilig te bedienen. Vandaar dat de brug momenteel openstaat voor het vaarverkeer. Het landverkeer (voetgangers en fietsers) wordt verzocht om, tot nader order, gebruik te maken van de Overtoombrêge of het Skânsbrêchje te Gorredijk. Excuses voor het ongemak

 • Stremming Nieuwstraat Gorredijk 26 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  De gemeente Opsterland laat de komende weken onderhoud verrichten aan verschillende wegen in de gemeente. De Nieuwstraat in Gorredijk is gestremd van 28 augustus t/m 5 september 2018.

 • Stremming fietspad De Feart Ureterp 26 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  De gemeente Opsterland laat de komende weken onderhoud verrichten aan verschillende wegen in de gemeente. Het fietspad aan De Feart in Ureterp is gestremd van 28 augustus t/m 28 september 2018.

 • Stremming Schoolstraat Gorredijk 26 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  De gemeente Opsterland laat de komende weken onderhoud verrichten aan verschillende wegen in de gemeente. De Schoolstraat in Gorredijk is gestremd van 6 t/m 12 september 2018.

 • Herinrichting Compagnonsfeart / Klein Groningen te Wijnjewoude 24 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  In opdracht van de gemeente Opsterland gaat aannemersbedrijf De Samenwerking B.V. uit Elsloo de straat Compagnonsfeart / Klein Groningen te Wijnjewoude herinrichten. De doorgaande route wordt gestremd. De omleiding wordt met borden aangegeven. De stremming begint op maandag 27 augustus en duurt t/m vrijdag 14 september 2018.

 • Rioolwerkzaamheden in Beetsterzwaag door vandervalk+degroot 23 juli 2018 wegwerkzaamheden teaser

  De gemeente Opsterland laat de komende tijd (t/m week 38) werkzaamheden uitvoeren door firma vandervalk+degroot aan het riool in Beetsterzwaag.