Najaarsmarkt en Najaarskermis in Gorredijk

Eind oktober worden de Najaarsmarkt en Najaarskermis in Gorredijk georganiseerd lees meer over de data, tijden en plaatselijke verkeershinder.

Najaarsmarkt Gorredijk

De najaarsmarkt vindt plaats op zondag 27 oktober 2019 in Gorredijk. De markt wordt opgesteld op gedeelten van de Hoofdstraat, vanaf de hoek naar Schansburg; Langewal, uiterlijk tot aan de brug bij de Sjoelstrjitte, Formanjestrjitte uiterlijk tot Lijnbaan, Brouwerswâl, tot uiterlijk aan de brug Sjoelstrjitte.

Parkeren

In verband met de Najaarsmarkt in Gorredijk zijn genoemde straten tijdens de najaarsmarkt voor al het gemotoriseerd verkeer gesloten van 5.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

Wij vragen u om de avond van te voren de auto 's op een andere plaats te parkeren dan aan de desbetreffende straten waar de markt gehouden wordt. Niet parkeren geldt ook voor het parkeerterrein aan de Formanjestraat.


Najaarskermis Gorredijk

De Kermis Gorredijk vindt plaats op het Marktstraat van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober 2019. Het is niet toegestaan om met geopende alcoholhoudende verpakking over straat te lopen.

Parkeren Marktplein

Van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober 2019 wordt op de Marktstraat in Gorredijk de najaarskermis gehouden, dit heeft enkele gevolgen m.b.t. het parkeren. De Marktstraat gelegen tussen de Schoolstraat en Nieuwstraat is vanwege de kermis afgesloten vanaf maandag 21 oktober van ± 20.00 uur tot maandag 28 oktober tot ± 13.00 uur.

Tijdens de kermis blijven de parkeervakken gelegen tussen de Nieuwstraat en Nijewei evenals de vakken gelegen langs het Marktstraat voor het politiebureau vrij en kan daar geparkeerd worden (let op blauwe zone!).

Parkeerterrein Sportpark Kortezwaag

Vanaf zondag 20 oktober ± 21.00 uur t/m maandag 28 oktober as. zal het voorste deel van het parkeerterrein bij Sportcentrum Kortezwaag / Zwembad De Delte afgesloten zijn. De deelnemende kermisexploitanten aan de najaarskermis van Gorredijk stallen hier hun salon- en parkwagens.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Publiekscentrum

Kermis Gorredijk