Gebiedsteam

U kunt in de situatie komen dat u het even niet meer weet, of dat u iets niet meer zelfstandig kunt. Of u heeft een zetje in de rug nodig, iemand die u helpt of gewoon een luisterend oor.

Het kan ook zijn dat u zich zorgen maakt over iemand in uw omgeving. Heeft uw kind, partner, ouder goede vriend of kennis ondersteuning nodig?
Dan kan het Gebiedsteam u hierbij helpen.

 • Contact Gebiedsteam

  Neem contact op met het Gebiedsteam als u advies en hulp nodig heeft bij ouder worden, zelfstandig wonen, (rouw)verwerking, mantelzorg, dagbesteding, opvoeden, gezins-/relatieproblemen en het op orde krijgen van de financiën.

 • Loketten Gebiedsteam

  U kunt in drie dorpen in de gemeente terecht bij een loket van het Gebiedsteam. Er zijn loketten in Beetsterzwaag, Gorredijk en Ureterp. U kunt zonder afspraak langskomen.

 • Onafhankelijke cliëntondersteuning

  Nadat u ondersteuning van het Gebiedsteam heeft gevraagd, komt één van de consulenten bij u thuis om uw situatie te bespreken.

 • Sociale kaart vrijwillige hulp

  Adressen & overzicht dienstverlening van de Vrijwillige Thuishulp Organisaties in Opsterland.

 • Waarvoor is het Gebiedsteam?

  Ook u kunt in de situatie komen dat u het even niet meer weet of iets niet meer zelfstandig kunt. Heeft u een zetje in de rug nodig, iemand die u helpt of gewoon een luisterend oor? Of is er iemand in uw omgeving om wie u zich zorgen maakt? Heeft uw kind, uw partner, ouder of goede vriend ondersteuning nodig?