De Opening LF2018 – Doet u mee?

Het gaat gebeuren en het komt snel dichterbij! Op zaterdag 27 januari 2018 trappen we een heel bijzonder jaar af. Dat doen we met de officiële Opening van Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Dit hoogtepunt in het programma wordt een dag om nooit te vergeten en hiervoor trekken we alles uit de kast. En daar hoort u bij!

De Opening wordt van en voor iedereen. Daarom nodigen we u uit!

Kunt en wilt u een speels voorproefje laten zien van uw project? Bent u er klaar voor om een gigantisch publiek te bereiken? En wilt u onderdeel zijn van een onvergetelijk event? We hebben het over de Opening van LF2018, we zeggen het nog maar even. 

Meld u aan

Wat is de bedoeling? Door de hele binnenstad van Leeuwarden zal het bruisen van activiteiten. In alle cafés en kroegen willen bezoekers trakteren op het beste wat we te bieden hebben. En dat is ook uw project. Dus kunt u op een leuke, speelse manier laten zien wat u van plan bent in 2018, bent u zelfredzaam en kunt u publiek ermee vermaken? Dan zijn we op zoek naar u.

Een paar punten van praktische aard:

  • Datum: zaterdag 27 januari 2018
  • Tijd: vanaf 19.00 uur *
  • Waar: door de hele binnenstad van Leeuwarden
  • Locaties: in principe binnen locaties, maar houd er rekening mee dat een terras ook een locatie kan zijn

* Om 21.30 uur is het officiële openingsmoment. U bent daarvoor natuurlijk van harte uitgenodigd. Maak het mee, we schrijven historie en dat doen we samen. En hebt u de smaak helemaal te pakken? Neem na het openingsmoment uw plek weer in en het feest gaat daarna gewoon weer verder. The floor is yours!

Uw aanmelding moet uiterlijk vrijdag 17 november bij ons binnen zijn. Uit alle aanmeldingen zullen we een selectie maken. De indeling van de projecten op de verschillende locaties maken we na de selectie. Dat doen we in week 47. Let op: aanmeldingen na 17 november worden niet meer in behandeling genomen. Meld u aan via deze link.

Vragen?

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar de heer Lelieveld, d.lelieveld@tryater.nl