Inloopavonden ontwikkelagenda's in april, komt u ook?

Wij nodigen u uit voor een inloopavond over de ambities op de thema’s duurzaamheid, leefbaarheid en sociale samenleving. Eerder was u al welkom tijdens het Opsterlandcafé, de Koffietour en de Denktank.

Graag kijken we samen terug én vooruit

Het gelopen proces was nieuw voor ons, met als doel de samenwerking tussen inwoners en de gemeente te verbeteren en om vaker samen op te trekken. Daarom blikken we met u terug op het gelopen proces tot nu toe: Wat ging er goed en wat kan beter? Wat betekent dit voor de samenwerking van de toekomst?

U bent welkom op één van de inloopavonden

Het terugblikken én vooruitkijken doen we in de vorm van inloopavonden. Ook heeft u tijdens deze avonden de mogelijkheid om met de opstellers van de ontwikkelagenda’s te praten over de inhoud hiervan.

U bent welkom op de onderstaande data en locaties. Wij zorgen ervoor dat er voldoende mensen zijn die u te woord kunnen staan.

  • 23 april in De Buorskip te Beetsterzwaag, van 17.00 tot 20.00 uur

  • 24 april in De Wier te Ureterp, van 18.00 tot 21.00 uur

  • 25 april in De Skâns te Gorredijk, van 17.00 tot 20.00 uur

De ontwikkelagenda’s kunt u een week van tevoren downloaden

De ontwikkelagenda’s komen een week voor de inloopavonden online. Op deze manier bent u in de gelegenheid om de inhoud hiervan te lezen. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust tijdens de inloopavonden.

Graag zien we u in april!

Inloopavond ontwikkelagenda's