Medipoint is nieuwe Wmo-hulpmiddelenleverancier

Vanaf 1 juli 2020 heeft de gemeente Opsterland samen met de gemeenten Heerenveen, Ooststellingwerf en Weststellingwerf een nieuwe hulpmiddelenleverancier. De firma Medipoint heeft de Europese aanbesteding voor Wmo-hulpmiddelen gewonnen. Medipoint werkt door heel Nederland en heeft ook een vestiging in Drachten.

Heeft u nu een hulpmiddel via de Wmo?

U houdt uw hulpmiddel. Vanaf 1 juli 2020 zorgt Medipoint voor de verzekering, het onderhoud en de reparaties van het hulpmiddel. Voor vragen hierover kunt u vanaf 1 juli 2020 terecht bij Medipoint.

Informatie via de post

Alle inwoners met een hulpmiddel via de Wmo hebben van ons een brief ontvangen over de nieuwe hulpmiddelenleverancier. Heeft u deze brief niet ontvangen? Neemt u dan contact op met het gebiedsteam Opsterland. Het gebiedsteam is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur. Ons  telefoonnummer is 0512 386 222. Of stuur een e-mail naar gebiedsteam@opsterland.nl.